Temporize – Temporize

Temporize – Temporize

 • Music In General - 7.5/10
  7.5/10
 • Personality - 7.5/10
  7.5/10
 • International standard - 7/10
  7/10
 • Production - 8/10
  8/10

Album Info

Temporize
Temporize (4 track EP)
Unsigned / Egen udgivelse
marts 2017

7.5/10
User Rating: 4.0 (2 votes)
Sending

Århusiansk amerikanerinspireret melodisk metal – ikke ulig Alter Bridge og med masser at bygge videre på…

Temporize fra Aarhus har sluppet en hjemmelavet 4-tracks EP, som byder på melodisk metal ikke helt ulig den slags, som for eksempel Alter Bridge spiller.

Dette er det første, jeg har hørt eller set fra bandet, der i øvrigt består af Jacob Sejr Christensen på vokal, Alexander Knudsen på bas, Søren Søndergaard på trommer samt Mathias Madsen og Morten Søndergaard på guitar.

Musikken på EP’en, der (i hvert fald til dels) er mixet af Matt Dougherty (Mark Tremonti, Disturbed, Art of Dying, Sevendust osv.) og mastereret af den efterhånden allestedsværende Jacob Hansen, er velskrevet, og alle fire sange holder et godt niveau. Tredje nummer ’Rise again’ er favoritten hos denne anmelder med en god vokal-melodi og et solidt omkvæd.

Vokalen er i det hele taget fin hele vejen igennem, men kunne måske strammes bare en anelse op i tide til en eventuelt fuldlænge udgivelse. Det er dog i småtings afdelingen, vi befinder os her.

Guitarerne kværner godt igennem med nogle holdbare riffs og breaks, og med denne EP giver bandet sig selv en fin start samt masser at bygge videre på.

Værd at holde øje med!

Kommentarer

kommentarer