Slash Autobiography

Slash Autobiography

  • Story
  • Rare photos
  • Entertainment value

Book Info

Slash (selvbiografi)
Slash with Anthony Bozza
It Books
2007

4.7
User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending

Slash på slap linie

redaktionen-stig-nyeng3Repremiere

Til alle jer, der dagligt er inde og tjekke diverse profiler og hjemmesider, for at finde ud af, hvad vores alle sammens yndlings guitarvirtuos, Slash i øjeblikket går rundt og fordriver tiden med og derfor føler sig en smule forvirret over denne pludselige selvbiografi, kan I bare tage den med ro. Der er desværre ikke tale om en i anmeldelsesøjemed verdenspremiere, men derimod et kig på den selv samme bog, som udkom første gang i 2007. Men da bogen aldrig rigtigt har oplevet dén hype i Danmark, som den ifølge undertegnede er berettiget, har jeg besluttet at give den en repremiere i forbindelse med opstarten af Rockstruck.dk.

Livet på tour og Guns’n’Roses’ endeligt

For manden med de klassiske Ray Ban Aviator solbriller, det knaldsorte bonghår og den velkendte bæltedekorerede Joakim Von And-hat har i sandhed oplevet en del, og i denne selvbiografi, som han meget passende har skrevet i selskab med Rolling Stone Magazine journalisten, Anthony Bozza, deler han heldigvis glædeligt ud af selv de største bommerter og pinlige episoder fra livet som rockstjerne i et af verdens allerstørste rockbands, Guns’n’Roses. Men udover de vilde historier fra livet på tour, der i øvrigt er fortalt med både smittende indlevelsesevne (trods den givetvis betydelige involvering af stoffer og alkohol) samt en god portion humoristisk sans, giver bogen også et fint indblik i relationen, venskabet og komplikationerne mellem G’n’R forsanger, Axl Rose og de øvrige bandmedlemmer, og man får som læser samtidig forklaringen på bandets split up set ud fra Slashs perspektiv.

Fra England til LA

Historien om Saul Hudson aka Slash begynder i tressernes London, hvor Slash kommer til verden d. 23. juli 1965, og bogen følger hans barndom i henholdsvis England og senere i Los Angeles, hvor Slash oplever sin noget rodløse og turbulente ungdom, indtil han som teenager kaster sig over guitaren og som tyveårig finder sammen med de respektive medlemmer i Guns’n’Roses. Fra den spæde opstart af G’n’R til sangskrivningen og udgivelsen af Appetite For Destruction, berømmelsen på godt og ondt som følge heraf og til sidst bandets endelige fald (i bandets mere eller mindre oprindelige konstellation) i 1996. Velvet Revolver og Slash’s Snakepit er der også blevet plads til, og i musiske henseender når man lige at få en verbal smagsprøve på, hvad der i 2010 blev til Slashs selvbetitlede og ifølge denne anmelder bedste ”solo” album til dags dato (den med de mange medvirkende kunstnere).

Ualmindeligt underholdende selvbiografi

I det hele taget kommer Slash og Bozza hele vejen rundt om personen, Slash, og stort set samtlige aspekter i hovedpersonens liv både på privatfronten og som offentlig stjerne synes beskrevet i denne ualmindeligt underholdende selvbiografi. Har du endnu ikke været så heldig at falde over den, vil jeg på det kraftigste anbefale dig at støve den op enten på nettet eller hos din lokale bogpusher, og er du allerede bekendt med bogen, er den helt bestemt et gensyn værd.

Kommentarer

kommentarer