SEND MATERIALE

Har du produktet, sørger Rockstruck for anmeldelsen

Rockstruck Webzine er først og fremmest et magasin for både dansk og internationalt rock og metal i alle dets respektive subgenrer og afskygninger, og alt, hvad der rykker, er som udgangspunkt velkomment på Rockstruck.dk.

Bladet fokuserer i særdeleshed på metal, rock, grunge og hard rock, mens pop, jazz, klassisk, world, hip hop, funk, opera, hipster og rap musik ikke har nogen umiddelbar interesse.

Udover musik anmelder Rockstruck også alle mulige andre produkter, så længe det er rock’n’roll i ordets bredeste forstand. Og sidder du inde med et produkt, der opfylder ovennævnte kriterier, bedes du sende det til nedenstående adresse eller mail.

Vi modtager p.t. kun musik, der er indsendt digitalt via mail, Wetransfer eller Dropbox, og husk altid at vedhæfte relevant pressemateriale. Links til eksempelvis Bandcamp og andre musiske platforme kommer kun sjældent i betragtning, og ligeledes forbeholder Rockstruck Webzine sig til hver en tid retten til at vælge og vrage mellem det indsendte materiale.

Du kan læse mere om bedømmelseskriterierne indenfor de respektive produkter under OM ROCKSTRUCK.DK.

Skriv til:

Rockstruck Magazine, Jagtvej 76, 3.th., 2200 København N, Danmark

eller mail til:

rockstruck.dk@gmail.com