Sådan anmelder Rockstruck

Rockstruck Webzine har siden begyndelsen anmeldt samtlige albums og øvrige produkter ud fra 4 forskellige kriterier, som herefter samles i en overordnet karakter (gennemsnittet). Eftersom denne bedømmelsesform skaber en bredere forståelse for den samlede vurdering, vil bladet fortsætte denne karaktergivning, men grundet et ofte lidt for højt gennemsnit i forhold til bladets egentlige vurdering af diverse albums, har Rockstruck besluttet at ændre på et af kriterierne, og en typisk albumkarakter vil derfor se ud således*:

Music In General: Dette kriterie vil for mange synes den vigtigste faktor, da det afspejler selve musikken. Er musikken i orden, spiller bandet godt både hver for sig og som band, og er albummet som helhed skruet godt sammen?

Personality: Hvordan lyder bandet i forhold til alle mulige andre bands? Har bandet deres egen sound og spillestil, eller lyder det præcist ligesom mange af deres forbilleder?

International Standard: Er sangene stærke og iørefaldende nok til at kunne klare sig også i udlandet?

Production: Er produktionen tilforladelig, helt til rotterne eller tilnærmelsesvis perfekt?

User Rating: Husk i øvrigt at du altid har mulighed for selv at give det respektive produkt karakter. Før musen hen over stjernerne og klik på det antal stjerner, som du mener, produktet fortjener.

* Tidligere anmeldelser (før d. 25.08.15) er ændret til den nuværende vurderingsform, og små ændringer i den samlede bedømmelse kan derfor forekomme.