Metal Magic Festival 2017 – Del 2: Bands

Metal Magic Festival 2017 – Del 2: Bands

Anekdoter og magiske øjeblikke fra MM Festival… 4 artister giver her deres respektive bud på, hvorfor Metal Magic Festivalen bør opleves.

Forord ved Stig Nyeng: Rockstrucks anmelder og artikelmager, den altid gæve jyde AKA Obersten AKA Brian Krøyer er ikke bare en stor, stor fan af Metal Magic Festival, men også en evigt tilbagevendende deltager.

Og med fare for at vi alle lige pludselig springer på toget mod Fredericia, hvor festivalen afholdes (6. – 8. juni 2017) og dermed ændrer selvsamme festival til en stor, grim og uhyggelig publikumsmagnet frem for den hyggelige havefest, MMF siges at være, har Brian sat sig for at sprede budskabet og sætte Metal Magic på verdenskortet.

Denne artikel er således 2. del af en artikelrække på 4 omhandlende Metal Magic Festivalen, og har du endnu ikke læst 1. del, kan du med fordel starte her.

God læselyst og tak til både Brian for det fantastiske initiativ samt de deltagende bands og personer for deres respektive bidrag.


Brian Krøyer: En artikelserie om MMF ville naturligvis ikke kunne stå helt alene uden at få nogle inputs fra bands og fans. I denne del er der fokus på, hvad forskellig bandmedlemmer, der enten har spillet eller skal spille på MMF igen til sommer, har at sige om MMF.

1: Hvad har været det fedeste ved at spille på MMF?

”Da du (tekstens forfatter, red.) ørlede under vores tourbus, fordi du ikke kunne tåle FISK… Du har vist ikke drukket det siden!??”

Alessio Medici, Violentor, Hobbs Angel of Death

”Det er altid en super oplevelse af spille på MMF, med alle de forskellige typer af metalmusik som bliver eksponeret der. MMF er klart Danmarks absolut bedste og stærkeste metal undergrundsfestival og derfor ALTID en fornøjelse at være med i.”

Michael Sonne, Wasted

”Det er svært at vælge en bestemt ting, da der er så mange fede ting at vælge imellem, men muligheden for at spille for det sejeste publikum i galaksen er absolut en af dem.

En anden ting er, at lyden på både scenen og blandt publikum er fantastisk – det er bare fedt at spille på en festival, der tager selv de små ting alvorligt!”

Ronnie Ripper, Turbocharged

”Det er helt sikkert den meget intime stemning og de meget dedikerede headbangers, der møder op hver gang og laver et mega party, når man spiller!”

Michael Stützer, Artillery

2: Har du en speciel oplevelse, som hænger ved?

”Efter 2 dage uden søvn fik jeg endelig slæbt mig selv tilbage fra et værtshus, ned backstage for at sove, blot for at konstatere, at en pige – en meget stor pige, havde stjålet min madras… Jeg sov på gulvet og brugte en bog som hovedpude!”

Alessio Medici, Violentor, Hobbs Angel of Death

”Jeg har et ton af gode oplevelser fra MMF, men den største var nok sidste gang i 2015. Vi skulle på allerede kl. 12:00 som ”godmorgenorkester”. Vi regnede ikke med, at ret mange ville være oppe og klar til det tidspunkt, men det viste sig gudskelov til den positive side, og indendørssalen blev godt ¾ fyldt, og vi havde et brag af en fest!”

Michael Sonne, Wasted

”Altså udover de åbenlyst forekommende, massive hukommelsessvigt? Jo, året, hvor vi ved et tilfælde kom til at gå under navnet Turbocharles, er helt klart et højdepunkt i vores karriere, ha ha ha !

Det er en fest af episke proportioner, hver gang der er Metal Magic, så det er nærmest umuligt at fremhæve en bestemt oplevelse.”

Ronnie Ripper, Turbocharged

”Ja, jeg kan huske vi skulle spille der et år, hvor vi kom direkte fra den tyske festival Bang Your Head og havde festet igennem med bl.a. Pretty Maids, og vi kommer normalt aldrig med tømmermænd, men her var vi helt færdige! Men det fede publikum bar os igennem koncerten og gjorde, at det blev en rigtig fed aften”

Michael Stützer, Artillery

3: Hvilke ord mener du, kendetegner MMF?

”MMF er et sted, hvor jeg har fået en masse venner og mødt en masse cool mennesker. Jeg glemmer aldrig den tiltro, der blev vist til os, og at vi har fået mere end én chance for at spille med ”vores lille lorteorkester” (Violentor, red.). Stor RESPEKT!

Alessio Medici, Violentor, Hobbs Angel of Death

”Ordene må være: En bragende stærk og velsmurt festivalmaskine med masser af potentiale til at vokse sig større end STOR!”

Michael Sonne, Wasted

”Passion, tørst og høj kvalitet!”

Ronnie Ripper, Turbocharged

”Danmarks største og fedeste haveparty, hvor man kan nyde så forskellige bands som Denner/Sherman, Uli Jon Roth og Iron Angel, som jeg personligt havde en megafest over!

Der er en mega cool og afslappet stemning arrangeret af dedikerede og samtidig professionelle ildsjæle.”

Michael Stützer, Artillery


Svarene er i øvrigt fremkommet på engelsk, tysk og københavnsk og er oversat af til dansk af undertegnede – derfor lader vi lige Ronnie Ripper få afslutningssalutten på engelsk, om faren ved oversættelser: ”Well, then everyone will think: I know that guy and he’s not qualified for danish, this is a sham! ”

Support the madness! Køb din billet til Metal Magic Festival NU!

Kommentarer

kommentarer