Kickin Valentina – Imaginary Creatures

Kickin Valentina – Imaginary Creatures

 • Music In General - 8/10
  8/10
 • Personality - 8/10
  8/10
 • International standard - 9/10
  9/10
 • Production - 9/10
  9/10

Album Info

Kickin Valentina
Imaginary Creatures
Mighty Music
11. august 2017

8.5/10
User Rating: 4.0 (1 votes)
Sending

Solid og iørefaldende 80’er-inspireret glamrock, når det er allerbedst…

Det amerikanske hardrock-band Kickin Valentina blev dannet i 2013 af guitarist Heber Pampillon og trommeslager Jimmy Berdine. Med i bandet er også Joe Edwards på vokal og Chris Taylor på bas.

Imaginary Creatures er efterfølgeren til deres debut fra 2015 Super Atomic og altså kun anden fuldlængde-udgivelse fra hardrockerne.

Kickin Valentina spiller en solid omgang rock med dybe rødder i 80’erne. Tænk Mötley Crüe, Aerosmith, LA Guns og The Cult, så har du en ret god ide om hvordan de lyder.

Der er 10 numre på albummet (ca. 45 minutter), hvilket er passende.

Det er igen Andy Reilly (Bruce Dickinson, UFO, The Quireboys) som har produceret, og lyden passer til musikken som bacon passer til ost. Det bliver hverken for pænt eller poleret og man føler sig straks hensat til Sunset Strip med alt, hvad der hører sig til af bikinier, silikone, farverige drinks, sol og sommer – det er lige til at Kickstart(e) My Heart.

Albummet hænger godt sammen, det er fed, iørefaldende rock, når det er allerbedst. Man kan mærke, at gutterne nærer ægte kærlighed til 80’ernes glamrock, hvilket bl.a. ses i teksterne, som er overordentlig kliché – men hvad gør det? Det fungerer, og på intet tidspunkt bliver det kedeligt.

Lyt især til: “Eyes”, “Street”, “Heartbreak” og titelnummeret “Imaginary Creatures”, samt ej at forglemme Elvis-coveret “Burning Love”. Nummeret i sig selv er godt, og Kickin Valentina gør det ikke ringere.

”Crazy” er albummets eneste ballade, og selvom Edward har stemmen til at synge ballader (det er ikke for ingenting at han kaldes ”a diamond in the dirt”), så er det ikke bandets stærkeste side. (Læs=fint at der kun er én)

Imaginary Creatures er et helstøbt partyrock/sleazerock album, som nok skal få sat gang i festen rundt omkring. Tilsæt en fadøl, så er du garanteret a good time.

Så hvis du sidder og græder lidt ned i din Pisang Ambong og bare gerne vil have de go’e gamle dage tilbage, så er der kun et middel. Få fat i Imaginary Creatures. Kan du ikke lige huske ”de go’e gamle dage”, så få fat i den alligevel – du vil ikke blive skuffet.

Kickin Valentina spiller på High Voltage den 13. oktober 2017, og albummet udkom d. 11. august 2017.

Kommentarer

kommentarer