Justify Rebellion – Unleashing The Beast

Justify Rebellion – Unleashing The Beast

 • Music In General - 5/10
  5/10
 • Personality - 7/10
  7/10
 • International standard - 5/10
  5/10
 • Production - 6/10
  6/10

Album Info

Justify Rebellion
Unleashing The Beast
Mighty Music
19. januar 2018

5.8/10
User Rating: 4.0 (1 votes)
Sending

Et tight og velspillet album med fremtidigt potentiale. Men fuldmånen og Udyret udebliver desværre…

Danske Justify Rebellion udgiver deres debutalbum Unleashing The Beast den 19. januar. Yours truly har smuglyttet for at se, om det virkelig ER et bæst, der bliver sluppet løs.

Bandet kommer fra Slagelse, er grundlagt i 2014 og består af Lukas Rautenberg – guitar/vokal, Stephen Torpe Andersen – guitar, Nikolaj Madsen – bas og Nikolaj Ersbøll Ross – trommer.

De spiller heavy metal og er inspireret af store bands som f.eks. Metallica, Volbeat, Slipknot og Black Sabbath, og det kan man godt høre.

Albummet er indspillet i CB Studios og produceret af Christian Bonde Sørensen (Whores And Thieves).
Der er 11 antal numre på albummet som har en spilletid på 54 minutter.

Åbningsnummeret “Animal”, som i øvrigt er et instrumentalnummer samt albummets nummer 2 “Bloodcurling Wail”, hænger sammen og er 2 fede numre, som på nær vokalen minder en hel del om Volbeat på de første 2 albums. Det fungerer, det svinger, og det er sgu’ ikke så ringe endda.

Ja, faktisk fungerer hele albummet, så jeg vil bare nøjes med at fremhæve nogle enkelte numre, som i mine øjne stikker lidt ud.

“Ancient Pharao” er et fedt nummer med et irriterende catchy omkvæd, og et eller andet sted minder det mig om The Offspring og nummeret “The Kids Aren’t Allright”.

“Fight Bleed Kill”, som åbner op med et fedt riff og bare fortsætter derudaf, og til sidst “Beast”, som er dejlig ukompliceret heavy metal lige fra allerførste riff. Lukas lyder her som en klon af James Hetfield visse steder (faktisk ikke kun i dette nummer, men spredt ud over alle numrene) – hvilket dog på ingen måde skal opfattes negativt, da jeg synes, at James Hetfield er indehaver af en unik stemme.

Men er det så et udyr af en skive, vi har at gøre med her? Tja – drengene er dygtige, det er der ingen tvivl om. De kender deres instrumenter, og de spiller godt sammen. Lukas’ stemme er rigtig god, og passer som fod i hose til resten.

Der er faktisk ikke noget at udsætte på dem, og Unleashing The Beast er et tight album, hvor ingen af numrene falder uden for.

Der mangler dog en smule “fuldmåne” for at det bliver et rigtigt udyr ligesom den, der er afbildet på coveret.

Det bliver en tand for kedeligt i længden, og der er lidt for meget, der lyder som “noget andet”, men Justify Rebellion har absolut potentialet til at blive et vilddyr. Jeg er fan. Bare fortsæt!

Kommentarer

kommentarer